Enorm sfeervolle plek, zeer comfortabel ingericht gastenverblijf

Geschreven door Zwanny Naber & Paul Ansems & Iris & Hugo , uit Ingen (Betuwe)

Enorm sfeervolle plek, zeer comfortabel ingericht gastenverblijf Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda

Eind april / begin mei 2021 verbleven wij 4 nachten in het gastenverblijf Ruiterstok. We hebben het er erg naar onze zin gehad. Wat een mooie combinatie: zo_n eeuwenoude boerderij en al dat moderne comfort! Fraai hoe oude details zichtbaar zijn gebleven tussen alle gemakken-van-nu. Keuken en badkamer zijn uitgesproken luxe te noemen. De keuken is zéér goed uitgerust, ik geloof niet dat we iets kunnen bedenken wat er niet aanwezig is. Zeer klein detail ten aanzien van het sanitair: er is geen separaat toilet, dus tijdens een verblijf met z_n vieren vergt het gebruik van de badkamer enige afstemming. Maar een kniesoor die daarop let met al die aanwezige luxe.
De omgeving is bovendien zéér aangenaam voor eenieder die in zijn vakantie rust en ruimte zoekt (zoals wij). Liefhebbers van vogels, zeehonden, oude dorpjes en monumentale panden (de omgeving wemelt van de spectaculaire boerderijen en borgen) zullen zeker aan hun trekken komen. Ook de zéér bezienswaardige en levendige stad Groningen is tamelijk nabij. Voor kaasliefhebbers: de _achterburen_ hebben een kaasmakerij (Dollard Keeze). We zijn bovendien leuk ontvangen door Karin. Al met al hadden we een aangenaam verblijf in het hoge noorden van ons land.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Gastenboek.

Mede mogelijk gemaakt door
  • Provincie Groningen  Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda
  • Europese Commissie ELFPO  Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda
  • LEADER Oost-Groningen  Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda
  • LEADER Oost-Groningen  Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda
  • Boederijenfonds  Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda
Winnaar Pieter van Vollenhovenprijs 2023 - Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda

Winnaar Pieter van Vollenhovenprijs 2023

29 november 2023 - Hoeraaaa! Wij zijn ontzettend blij en trots dat we de Pieter van Vollenhovenprijs 2023 hebben gewonnen met de restauratie en herbestemming van onze boerderij! Prof. Mr. Pieter van Vollenhoven komt de... lees verder »

Decemberarrangement met kerstpakket - Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda

Decemberarrangement met kerstpakket

26 november 2023 - Boek nu uw decemberverblijf en ontvang een kerstpakket met lokale lekkernijen cadeau (twv 75,- euro) om heerlijk van te genieten. Dit arrangement is geldig voor boekingen van minimaal 6 nachten in... lees verder »

Contact via Whatsapp