Aanrader!

Geschreven door Froukje de Vries & Peter Vermeulen , uit Koog aan de Zaan

Wij hebben een heerlijke week gehad in appartement Ruiterstok. Voor ons een plek waar we ons onmiddellijk thuis voelden. Mooi gerestaureerd, tot in de puntjes afgewerkt, schoon, ruim, sfeervol, van alle moderne gemakken voorzien, een mooie keuken met uitgebreide inventaris, luxe badkamer, heerlijk bed. Karin en Ronny weten hun gasten te verwennen.
De regio Oldambt is mooi. Weids landschap, graanvelden, grote Groninger herenboerderijen, afgewisseld door mooie natuurgebieden en dorpjes. Ook buiten de regio is het de moeite waard, o.a. Appingedam of de dorpjes op het Hogeland die langs de kerkenroute liggen.
Aanraders op het ‘culinaire’ vlak: Bakkerij Olinga in Bierum, de kaas van Dollard Keeze en de huisgemaakte biologische jam van De Likkepot, 2 ‘buren_ aan de Polderdwarsweg achter het appartement (zie hun websites).
Helaas was het weer niet altijd even aangenaam maar ook in huis was het heerlijk vertoeven!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Gastenboek.

Mede mogelijk gemaakt door
  • Boederijenfonds  Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda
  • LEADER Oost-Groningen  Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda
  • LEADER Oost-Groningen  Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda
  • Europese Commissie ELFPO  Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda
  • Provincie Groningen  Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda
Winnaar Pieter van Vollenhovenprijs 2023 - Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda

Winnaar Pieter van Vollenhovenprijs 2023

29 november 2023 - Hoeraaaa! Wij zijn ontzettend blij en trots dat we de Pieter van Vollenhovenprijs 2023 hebben gewonnen met de restauratie en herbestemming van onze boerderij! Prof. Mr. Pieter van Vollenhoven komt de... lees verder »

Decemberarrangement met kerstpakket - Hoogheem Erfgoed & Logies Nieuwolda

Decemberarrangement met kerstpakket

26 november 2023 - Boek nu uw decemberverblijf en ontvang een kerstpakket met lokale lekkernijen cadeau (twv 75,- euro) om heerlijk van te genieten. Dit arrangement is geldig voor boekingen van minimaal 6 nachten in... lees verder »

Contact via Whatsapp